top of page

Algemene Voorwaarden

Intake 
Om doelgericht training en advies voor u te kunnen waarborgen zal er een intakegesprek plaatsvinden voorafgaand aan een personal training traject. Hierbij worden uw doelstellingen in kaart gebracht, dit is belangrijk om u van passende begeleiding te kunnen voorzien.

Trainingsreglementen
De trainingen zullen samen op een gewenst tijdstip ingepland worden. Als er sprake is van een gegronde reden waardoor een training niet door kan gaan, van uw of mijn kant, dan overleggen wij over een ander tijdstip. Als een sessie wordt verzet dan zijn er voor u geen financiële gevolgen. Mocht u zonder gegronde reden een training minder dan 24 uur afzeggen, kan ik genoodzaakt zijn om de training in rekening te brengen. Zorg dat u op tijd bent voor uw training, mocht u te laat komen wordt de training ingekort zodat de volgende training op tijd kan starten. 

Resultaten
Ik geef u de tools om zelf een gezonde levensstijl te creëren. Door middel van professionele begeleiding in de vorm van personal training en lifestyle coaching. Uw trainingen en voedings- en trainingsschema's worden op maat gemaakt. Ik kan echter geen resultaat garanderen, u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen succes.

Eigen Risico
Gebruik van mijn diensten is geheel op eigen risico. Zorg dat mijn advies of uw deelname aan de trainingen voor u medisch verantwoord zijn. Zorg tevens dat u zelf verzekerd bent tegen ongevallen.

Betaling
Voorafgaand aan een personal training traject ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Bij het niet voldoen van de betaling kan ik besluiten om de trainingen te stoppen tot de betaling is voldaan. Als ik over moet gaan tot incasso van de vordering bent u de incassokosten en de wettelijke rente verschuldigd. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Vertrouwelijkheid
Om u kwalitatieve en persoonlijke service te bieden heb ik bepaalde gegevens van u nodig. Ik neem strikte vertrouwelijkheid in acht met betrekking tot deze informatie. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor coaching en administratieve doeleinden.

 

bottom of page