top of page

Online Coaching
 
Online coaching is een handige tool voor diegene die graag zelf de gym induiken maar wel met enige vorm van begeleiding. Online coaching bij mij bestaat uit het volgende:

Online Intake

De online intake vindt plaats doormiddel van een vragenlijst. Mocht ik naderhand nog aanvullende vragen hebben zal ik deze via de mail versturen. Om de vragenlijst in te vullen kan je op de link onderaan deze pagina klikken.

Persoonlijk Trainingsplan
Aan de hand van jouw gestelde doelen maak ik een trainingsplan. Het trainingsplan is ten allen tijde aan te passen mocht dit nodig zijn. Dit zal in overleg met elkaar gebeuren.

Persoonlijk Voedingsplan
Het voedingsplan is gepersonaliseerd en sluit aan op jouw levensstijl. Door iedere dag bewust en met aandacht te eten zal je je snel gezonder en energieker voelen. 

Wekelijkse Check-In
Elke woensdagavond van 19:00 tot 21:00 kan je live vragen stellen via whatsapp over het trainingsprogramma, voedingsplan of andere gerelateerde zaken. Heb je twijfels over de juiste houding bij een oefening? Film jezelf zodat we samen kunnen kijken naar verbeterpunten. Komt woensdagavond niet uit? Dan kijken we samen naar een ander contact moment.

Vragen?

Voor vragen buiten de wekelijkse check-in om kan je altijd even een e-mail sturen naar info@bobwtraining.com gedurende het online coaching traject. Deze zal ik binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

App
Alles is overzichtelijk binnen 1 app. Hier kan je jouw trainingsprogramma vinden met instructie filmpjes van elke oefening. Het voedingsplan inclusief calorieën- en voedingstracker. Sluit jouw smartphone of smartwatch aan op de app zodat jouw dagelijkse bewegingen opgeslagen worden. Wil je extra uitgedaagd worden? Laat mij een uitdaging verzinnen en probeer deze te voltooien!

Plekken
Voor de online coaching heb ik 10 plekken beschikbaar. Zijn de plekken vol kom je op de wachtlijst te staan.


Prijzen
Online 3: €50,00 per maand, 3 maanden contract.

Online 6: €45,00 per maand, 6 maanden contract.

Online 12: €40,00 per maand, 12 maanden contract.

Online abonnementen stoppen automatisch na einde contractdatum. Wil je verlengen? Geef dit dan tijdig aan via de mail/app. Deze abonnementen zijn alleen aan te schaffen binnen de app. Prijzen zijn inclusief btw.

Ik wil graag starten met online coaching.


 

 
 

bottom of page